杉養蜂園

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Egg and mushroom ginger soup

Egg and mushroom ginger soup

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しょうが漬け (850g)
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Ingredients (for 2 servings)

  • Chicken soup

    400mL

  • Eggs

    1

  • Your preferred mushrooms

    About 50g

  • Light Soy Sauce

    1 tablespoon

  • Ginger Pickled in Honey

    1 teaspoon

  • Ginger slices of Ginger Pickled in Honey

    10 pieces

  • Finely chopped spring onion

    as appropriate

How to make:

1Add chicken broth, light soy sauce, Ginger Pickled in Honey, ginger from Ginger Pickled in Honey, and the mushrooms to a pot and bring to a boil.

2Add the beaten egg, turn off the fire and sprinkle spring onion to finish.

3【ワンポイントアドバイス】
しょうが漬けはしょうがごと使って、シャキシャキとした食感も楽しめるスープにしましょう。きのこはまいたけやえのきなど好きなものを使ってください。複数種類を組み合わせると、味に奥行きが出ます。
また、ごま油やラー油を回しかけると味と香りにコクが出て、中華風の仕上がりに。
 

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